Öne Çıkanlar Hamilelik Ali OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

KIRSALDA HİBE DESTEĞİ PROGRAMI YAPILDI

Bursa İl Koordinatörü Ömer Berksun tarafından sunumu yapılan kırsal alanda hibe desteği Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 2014-2020 IPARD Programı IPARD II Dönemi 8. Başvuru tarihi kapsamında olduğunu ifade etti. Berksun hibe desteklerine giren Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Kanatlı Eti ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Meyve ve Sebze Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ve Zeytin depolama ve işlenme tesisleri konularıyer aldı. Sunum sonrası Vatandaşların sorularını yanıtlayan Berksun bu hibe destek programının 31 Ocak 2020 tarihine kadar son bulacağını söyledi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın kırsalda hibe desteği tarım, hayvancılık ve turizm alanında kalkınmanın başlayacağını, Devletimizin ve Yerel Yönetimlerin her zaman çiftçilerimizin desteklediğini belirten Başkan Aydın bugüne kadar hibe desteklerinden yararlanan vatandaşlarımızın da bundan sonrada hibe desteklerinden de faydalanacaktır dedi. Bursa il koordinatörü Ömer Berksun ’un kırsal alanda hibe desteği sunum ve bilgiler için kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaORHANGAZİBEKİR AYDIN
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.