banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

KİTAP OKUMA ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Başkanımla Okuyorum projesi kapsamında bu hafta Gedelek Mahallemiz ’de Orhan Öcalgiray Ortaokulunda öğrencilerimize kitap hediye ederek beraber kitap okuma etkinliğimiz gerçekleştirdik. Her hafta düzenli olarak devam ettiğimiz kitap okuma etkinliğimizde bu hafta Gedelek Mahallemizde Orhan Öcalgiray Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldik. Gençlerimiz ile hem kitap okuduk hemde sohbet etme fırsatı bulduk.  Kitap okumanın her türlü faydası olduğunun vurgusunu gençlerimize ifade ederek kitap okumaya teşvik ettik.

 Kitap okuma etkinliklerimizi artıracağız

Başkanımla okuyorum projesi kapsamında düzenli olarak yapmış olduğumuz kitap okuma etkinliklerimiz devam ediyor. Bu anlamda İlçemizde kitap okumayı teşvik etmek amacıyla farklı alanlarda da kitap okuma etkinliklerimiz olacaktır. Böylelikle İlçe genelimizde hem kitap okumayan kalmayacak hemde etkinliklerimizi artırarak daha fazla kitlelerle beraber kitap okuyacağız. Çünkü kitap okumak, zekâ kapasitesini arıttırdığı gibi bilgi birikimlerimizi de güçlendiriyor. Boş vakitlerimizi en güzel şekilde değerlendirmek adına kitap okuyalım” dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “ Başkanımla Okuyorum” projesi kapsamında Gedelek Mahallesinde Orhan Öcalgiray Ortaokulunda öğrencilerle kitap okuma etkinliği sonrası Basketbol, Futbol ve Voleybol topları hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21