Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Konfor Mobilya yönetimi kadınlara emanet

Güçlü vizyonu ve modern konseptiyle mobilya sektörünün en hızlı büyüyen markası olan Konfor Mobilya, iş dünyasının öncü markalarında görev yapan başarılı kadın yöneticilerle zenginleşen yeni yönetim kadrosuyla fark yaratıyor. Konfor Mobilya’nın pazarlama ve İK bölümlerinde beyaz yakalı çalışanların da %70’i kadınlardan oluşuyor.

Kadın liderlerin sektörel tecrübesini ve yenilikçi yaklaşımlarını iş süreçlerine yansıtmayı hedefleyen Konfor Mobilya'nın yeni İK direktörü Serap Haznedaroğlu oldu. Haznedaroğlu, Konfor ailesine katılmadan önce İKEA'da yönetici pozisyonunda çalışıyordu.

Konfor Mobilya, Conforama Türkiye ve Yataş'ta yönetici pozisyonlarında çalışan Pınar Doyuran'ı yeni ürün ve tasarım müdürü olarak belirledi. Ürün yönetimi konusunda zengin tecrübeye sahip olan Doyuran, Konfor markasının özgün stilini yansıtan ürünlerden sorumlu olacak.

Uçtan uca tüm kurumsal süreçlerde daha etkin bir çalışma modeline geçen Konfor Mobilya, sektördeki marka algısını güçlendirmek üzere kurumsal iletişim müdürü olarak Uğur İkizgül'ü atadı. İkizgül'ün kariyerinde Vakko A.Ş. ve Sun Holding gibi önemli markalar bulunuyor.

Kadınların iş süreçlerinde detaylara gösterdiği özenin Konfor Mobilya’nın pek çok iş biriminde avantaj sağladığını kaydeden Konfor Mobilya Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, “Pazarlama ve İK gibi ince detayların önem kazandığı bölümlerin kadın yöneticilere emanet edilmesinden memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

Konfor Mobilya Hakkında

1999 yılında İzmir'de kurulan Konfor Mobilya, mobilya sektörünün öncülerinden biri olarak konforlu yaşam alanları tasarlıyor. Mobilya sektöründe sahip olduğu tecrübeyi yeni ve modern mağazacılık konseptiyle buluşturan Konfor Mobilya, genç odasından yemek ve yatak odası grubuna, koltuk takımlarından yataklara kadar tüketicilerin özgünlük, konfor ve kalite beklentilerini karşılıyor. 2018 yılında yüzde 30 büyüme hedefleyen Konfor Mobilya, yıl içinde Türkiye'nin dört bir yanına ulaşacak toplam 100 mağazasıyla hizmet kapasitesini genişletiyor. Yıllık 10 milyon dolarlık ihracat hacmiyle mobilya sektörünün lider ihracatçıları arasında yer alan Konfor Mobilya, Almanya, Kıbrıs, Azerbaycan, Bahreyn ve Hollanda’da yer alan toplam yedi mağazasının yanı sıra 37 ülkeye ihracat yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.