Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

KORONA İYİLİĞE ASLA ENGEL DEĞİLDİR

Orhangazi Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi ve Sakatlılar Dernek Başkanı Emrullah Akçay, Engelli kardeşlerimizi sevindirmenin gururu içerisindeyiz. Bu süreçte bir hayırsever vatandaşımız tarafından hediye edilen 2 adet akülü araba ile 1 adet tekerlekli sandalyeyi bizlerde Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ile birlikte teslim ettik.

Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Bugün Engelli vatandaşlarımızın sevinçlerine ortak olduk. İhtiyaç sahibi olan Engelli vatandaşlarımıza akülü arabalarını teslim etmenin sevinci ve mutluluğu bizlerde çok mutlu etmiştir dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “  Bu mübarek Cuma gününde 3 tane engelli kardeşlerimizi sevinçlerine, mutluluklarına şahit olduk. İyilik her alanda yapılmalıdır. Bugün hayırsever vatandaşlarımız tarafından yapılan bu iyilik ömür boyu hatırlanacaktır. Engelli kardeşlerimize verdiğimiz değerlerimiz hiçbir zaman azalmayacaktır. Engelli vatandaşlarımızın her alanlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Korona iyiliğe asla engel değildir.

Pandemi süreci içerisinde belki de en fazla engelli kardeşlerimiz zorlanıyordur. Ama bu günlerde geride kalacaktır. İyiliğin hiçbir şekilde engel olmadığını bugün bir kez daha gördük. Öncelikle hayırsever vatandaşımıza ve bu iyilikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ”dedi.

Tören sonrası Orhangazi Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi ve Sakatlılar Dernek Başkanı Emrullah Akçay, bağışlarından dolayı hayırsever vatandaş olmak üzere Orhangazi kaymakamı ve belediye başkanına plaket taktim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.