Öne Çıkanlar Hamilelik Festival BUSİAD Akbaş GÜRSU
banner13

KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ TELEKONFERANSLA GÖRÜŞÜLDÜ

Dünyayı etkisi altına alarak Ülkemizde de ölümlere yol açan korona virüs salgınına karşı önlemler ile ilgili bir toplantı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında telekonferans yöntemi ile yapıldı. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, özellikle korona virüsüne karşı yerel yönetimlerde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Toplantıda, özellikle bu süreçte hiçbir vatandaşın mağduriyet yaşamaması için sosyal yardım ağının genişletilmesi fikri benimsendi. Sadece Türkiye’nin değil, Dünyanın zorlu bir süreçten geçtiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, telekonferans yöntemi ile yapılan toplantıda hem bu süreçte Büyükşehir olarak yaptıkları çalışmaları anlattı hem de ilçelerde yapılan faaliyetleri bizzat belediye başkanlarından dinledi. İnsanlığın, tarihi boyunca farklı zorluklarla mücadele ettiğini ifade eden Başkan Aktaş. “Bizler inanan insanlarız. Bizim inancımızda yeise yer yoktur. Bizim inancımıza göre, her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır. Cumhurbaşkanımızın da özellikle vurguladığı gibi gün, siyasi, etnik, mezhebi tüm farklılıklarımızı bir tarafa bırakarak birlik olma günüdür” dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın katıldığı telekonferans toplantısında “İlçemizde Dezenfektasyon çalışmalarından, temizlik çalışmalarına ve Sosyal yardım konularına kadar bütün ihtiyaçlarımızı karşılamak için bütün mesaimizi bu yönde harcıyoruz. İlçe genelinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfekte olduğunu ve vatandaşların yoğun olarak kullandıkları alanlarında hem yıkandığını hem de dezenfekte olduğunu ifade ederken bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız. Vefa Sosyal Destek Grubumuz ile 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımıza tüm ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olduk. İlçemiz genelinde “Evde Kal” çağrısına uyulmasını ve bu sürecin en kısa süre içerisinde bitmesini temenni ediyorum. Evde kalın çünkü  #HayatEveSığar” dedi. 

Toplantıda Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Gökay Bilir ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan’da hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler:
BursaKORONAVİRÜS
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.