Öne Çıkanlar veremsavaş Kedi Hamilelik BUSİAD İnce Medya
banner13

Koronavirüsle mücadele çalışmalarına bir destek de İMO Bursa Şube'den geldi

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, koronavirüs tedavisinde kullanılan ve etkili yöntemlerden biri olarak değerlendirilen immün plazma tedavisine katkı sağlamak için kan bağışı kampanyası düzenlemeyi planlıyor.  İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Elif Kibar Topcu ve Şube Kamu Çalışanları Komisyonu Başkanı Levent Rona ile birlikte İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Şube olarak başlatılacak olan kan bağışı kampanyası hakkında bilgi veren Başkan Albayrak, İl Sağlık Müdürlüğü’nün de katkıları ile bu kampanyayı büyütmek istediklerini söyledi.

Koronavirüs tedavisinde etkili olan bu yöntem için daha önce hastalığı atlatmış üyelere ve yakınlarına ulaşmayı hedeflediklerini belirten Başkan Albayrak, “Plazma tedavisinin daha fazla kişiye uygulanabilmesi için kan bağışına ihtiyaç olduğunu öğrendik. Bu konuda önce kendimizden ve çevremizden başlayarak bilinci arttırmak ve hastalıkla ilgili mücadeleye destek vermek istiyoruz. Daha önce hastalığı atlatmış, şartlara uygun olan tüm meslektaşlarımızın ve vatandaşlarımızın kan bağışı kampanyasına katkı sunacağını umut ediyoruz” dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz da, İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek, Bursa’da hastalıkla mücadeleyi destekleyecek tedbirleri arttırdıklarını dile getirdi. İmmün plazma tedavisi için yapılacak kan bağışlarının da bu anlamda önemli olduğunu ve kampanyaya ellerinden gelen katkıyı sunacaklarını kaydeden Dr. Yavuzyılmaz, İMO Bursa Bursa Şubesi’ne bu konudaki duyarlılığı için de teşekkür etti.

İMO Bursa Şube İl Sağlık Müdürlüğü İş Yeri Temsilcisi Feyzullah Demirbağ’ın da katıldığı ziyarette Şube üyeleri, İl Sağlık Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
BursaİnşaatİmoKorona
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.