Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

Koşukavaklılar'dan Bozbey'e Ziyaret
Koşukavak Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundular. 

Koşukavak Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği’nde geçen aylarda yapılan genel kurulla başkan seçilen Yılmaz Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Mustafa Bozbey’i Halk Evi’ndeki makamında ziyaret etti. Başkan Bozbey’e Bulgaristan’ın Ardino kentinde ve Bursa’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yılmaz Mutlu, hemşehrilerinin sesi olmak istediklerini söyledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, Yılmaz ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Göçmen camiasının sorunlarını yakından bildiklerini ifade eden Bozbey, ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.