Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

KOTON’A “EN İYİ İŞVEREN MARKASI ÖDÜLÜ”

Koton, insan kaynakları platformu Secretcv tarafından bu sene ikinci kez gerçekleştirilen ve “Dijitalleşen İK – Duygular Nerede?” konseptiyle düzenlenen İK'nın Yıldızları Ödül Töreni’nde “En İyi İşveren Markası” ödülünü aldı. 15 Aralık – 15 Şubat tarihleri arasında secretcv.com web sitesi üzerinden, 38.500 katılımcı ile gerçekleştirilen anket sonuçları doğrultusunda Koton,“En İyi İşveren Markası” ödülünü almaya hak kazandı.

17 Nisan 2019 Çarşamba günü İstanbul Four Seasons Bosphorus Hotel'de gerçekleştirilen ve Türkiye'nin önde gelen firmalarının üst düzey insan kaynakları yöneticilerinin katıldığı törende “En İyi İşveren Markası” ödülünü Koton İnsan Kaynakları Grup Müdürü Necla Tuba Sökmenoğlu, İnsan Kaynakları Yönetim ekibi ile birlikte aldı. Koton İşveren Markasından sorumlu olan ve adayların oylarıyla belirlenen bu ödülü almaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını ifade eden Necla Tuba Sökmenoğlu; “İnsan kaynaklarında verimlilik bizimki gibi müşteri beklentilerine hızlı yanıt vermesi gereken, rekabetçi sektörler için büyük önem taşıyor. Koton’da 30 yılı aşkın süredir müşteri beklentilerini stratejimizin odağına koyarak çalışıyoruz. Bunu en doğru ve eksiksiz biçimde hayata geçirmek için de önce çalışanlarımızın bağlılığını, mutluluğunu ve gereksinimlerini göz önünde bulundurmaya özen gösteriyoruz. Koton’da sektöre yeni bir bakış açısı getirmeye; adaylarımıza, Koton’da yeni başlayanlara ve çalışanlarımıza verdiğimiz değer ile yaşadıkları deneyimi gün be gün iyileştirmeye, geliştirmeye ve başarılarımızı pekiştirmeye ve bunu da tüm ekibimizle ve Koton liderleri ile birlikte yapmaya gayret ediyoruz. Bu özen ve çalışmalarımızın karşılığında, bizi bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21