Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

Kucuk’sNano-delight’a TÜBİTAK Desteği

Bu kapsamda Dr. Öğr. Üyesi İsrafil Küçük tarafından geliştirilen “Doku Mühendisliği Uygulamaları İçin Haloysit Katkılı Aljinat Kompozit Hidrojellerinin Mikroakışkan Sistemi ile Üretimi ve Karakterizasyonu” başlıklı ve 118M219 no.lu 3001 projesi,TÜBİTAK tarafından desteklenecek.

 

Proje ileKucuk’sNano-delight Araştırma Grubunda yer alan Biyomühendislik ile Malzeme Bilimi ve Mühendisliği alanlarında 2 Yüksek lisans öğrencisi ve YÖK tarafından desteklenen 100/2000 Öncelikli Alanlar Biyomalzeme ve Doku Mühendisliği programında yer alan 1 doktora öğrencisinin yetiştirilmesi öngörülüyor.Ayrıca BTÜ Biyomühendislik bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gökçe Taner de çalışmada araştırmacı olarak yer alacak.

 

Proje hakkında görüşlerini ifade eden Dr. Öğr. Üyesi İsrafil Küçük, “HNT katkılandırılmışaljinatkompozithidrojel doku iskelesinin mikroakışkan sistemde üretimi ve karakterizasyonu süreçlerinin ülkemizde çalışılacak olması üniversitemiz ve akademik camia açısından çok memnuniyet verici. Bu anlamda Nano-delight ekibinde yer alan tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21