Öne Çıkanlar Hamilelik Kriptoloji İhsaniye Üniversite Zeytinyağı
banner13

KUDÜS BİZİM KUTSALIMIZ, KUDÜS BİZİM GELECEĞİMİZDİR

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Salih Uçak, açıklamasında Donald Trump’ın, bu tür açıklamaları ile fitne ateşini alevlendirdiğini belirtti. Ellerine Müslüman kanı bulaşmış iki sözde barış elçisinin dünya kamuoyu önünde barış adı altında açıkladıkları planın İslam Dünyası adına kabul edilemez olduğunun altını çizen Salih Uçak, Türk Milleti’nin ve büyük Türkiye Cumhuriyeti’nin özgürlüğün sembolü Filistin’in her zaman yanında olduğunu söyledi. 

BBP İl Başkanı Salih Uçak açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü:

“Biz Filistin davasının ve Filistinli kardeşlerimizin sonuna kadar yanındayız. Siyonist İsrail'in Kudüs'ü başkent yapma ve ABD Başkanı Trump'ın da bunu tanıyarak Kudüs'ebüyükelçilik açma kararını kınıyoruz. Kudüs ilk Kıblemiz ve kutsalımızdır. Bu dava yalnızca Filistinli kardeşlerimizin değil tüm İslam Âleminin davasıdır. Aziz Türk Milleti ile birlikte her zaman Hakk’ın ve haklının yanında olduk, yanında olacağız. Eli kanlı iki kanlı terör sevicinin kararı asla kabul edilemez. Biz bu karara teslim olmayacağız. Kudüs bizim kutsal geçmişimiz ve geleceğimizdir."

Anahtar Kelimeler:
BursaBbp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.