banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

Kültür Harmanı Meydanı Gürsu'ya Nefes Aldıracak

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla oluşturulmakta olan meydanın tamamlanmasıyla Gürsulular, ilçe merkezinde nefes alabilecekleri yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşmuş olacak.

Çalışmaları inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz’un merkezinde, hemşehrilerimize nefes aldıracak yeni sosyal yaşam alanımızı hayata geçiriyoruz. Eski Celal Bey Parkımız’ın olduğu alanda oluşturduğumuz yeni meydanımız, yakında hizmete açılacak olan Gençlik Merkezimiz’in hemen yanında, tarihi Atatürk Caddemiz üzerinde yer alıyor. İlçemizin kültürel yaşamını zenginleştirecek olan Gençlik Merkezimizle yan yana olup bir kültür harmanına dönüşecek olan meydanımız, aynı zamanda ilçemizin kentleşme kimliğine de değer katacak. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

3200 m²’lik alanda hayata geçirilen meydanda; Çocuk oyun ve su oyun alanı, amfi ve sahne, bisiklet ve yürüyüş alanları, oturma alanları, wc, kafe yer almakta.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21