banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi Mehmet Şafak Sarı

KUTLUDENİZ İNŞAAT İLE GÜVENLİ GELECEĞE BÜYÜK BİR ADIM ATIN

Teknolojideki gelişmelerle, inşaat sektörünün dünya da ve Türkiye'de sürekli gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu söyleyen, inşaat sektörünün öncü firmalarından Kutludeniz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sırrı Aydın ''Kutludeniz İnşaat olarak sadece konut değil, müşterilerimizin hayallerini inşa ediyoruz dedi.

Kutludeniz İnşaat olarak gelişen teknolojiyi ve çağın gerektirdiklerini yaptıkları konut projelerinde uyguladıklarını söyleyen Kutludeniz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sırrı Aydın ''İSO 9001 sertifikalı Kalite Yönetim Sistemi ile birlikte Bursa'nın nezih semtlerinde seçkin konut projeleri yapıyoruz. Mudanya'da bitirdiğimiz TEPE MUDANYA EVLERİ projemiz adeta Mudanya'nın göz bebeği oldu.  Devam eden projelerimizden olan MAVİ İNCİ KONAKLARI (EMEK22), KAPLIKAYA REZİDANS, MUTLUEVLER DEMİRTAŞ ve BİLGE SİTESİ projelerimize talepler çok iyi. Kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyeti odaklı projeler ürettiğiniz zaman insanlar sizi tercih ediyorlar. Çalışma ekibimizde birbiri ile uyumlu, iyi eğitim almış, kendini geliştirmiş insanlardan oluşuyor. Bunlara ilaveten ülkenizi ve ülkenizin insanını çok sevdiğiniz zaman başarı kendiliğinden geliyor zaten. Kutludeniz İnşaatın başarısında benden desteklerini esirgemeyen aileminde büyük payı var.Eşim Emel hanım ile çocuklarım Can Boran ve Mert Berat'ın manevi desteği ile kaliteden ödün vermeden çalışmaya devam ediyorum. Kısacası bu topraklar için, bu toprakların güzel insanları için her zaman daha kalitelisini üretmek için mücadele veriyoruz. Kutludeniz İnşaat'ın başarı hikayesi bundan böyle de artarak sürmeye devam edecek. Bizim sektörün öncü firmalarından olmamızın en önemli nedeni de bu. Teknolojiyi, konforu, huzuru, güvenliği bir daire de bulmak isteyenleri ve bir evden ötesini bekleyen tüm Bursalıları projelerimizi incelemeye bekliyoruz. www.kutludeniz.com sitemizden biten ve devam eden projeler hakkında incelemelerde bulunup, bizi arayarak projelerimizi yerinde de inceleyebilirler'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Huseyin Sakin Deniz 1 yıl önce

Dolandırıcıktan içeri aldılar bunuda haber yapabilirsiniz

Avatar
Ediz han 1 yıl önce

Gazi caddesinden bilge sitesinde herkesi mağdur etti tehdit etti
Mafyacılık oynuyor bu adamı sanki halk kahramanı gibi gösteriyorlar kaç tane mahkeme dosyası var bi araştırın kötü kişileri iyi gibi göstermeyin

Avatar
Kutsuz Deniz 1 yıl önce

4 yıl sonra bu sitede haber oldular zaten.
Gerçeklerin şöyle bir huyu vardır. Bir gün mutlaka ortaya çıkarlar.
https://www.google.com/amp/s/www.bursahabermerkezi.com/haber/amp/50420

Avatar
Süleyman Demirel 1 yıl önce

Bu kişiler bütün Bursayı dolandırdılar medya şirketi olarak insanlar size neden güvensin ki ?

Avatar
Fatih sultan 1 yıl önce

Bütün Türkiye'ye rezil oldular, türk milletinin ahı vardır elbet çıkar Allah'ın adaleti vardır

Avatar
Mehmet Karahanlı 12 ay önce

Rabbimden dilerim böyle insanların hepsi temizlenir inşAllah

Avatar
Mehmet Karahanlı 12 ay önce

Rabbimden dilerim böyle insanların hepsi temizlenir inşAllah artık temizlik zamanı

Avatar
abdusselam arıdıcı 10 ay önce

8inci yıla girdik hala teslim etmediniz daireleri bize sahtekarlığın dolandırıcılığın tarifini yaparmısınız

banner22

banner21