Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

KÜTÜPHANE 7 GÜN HİZMET VERECEK

1 Haziran normalleşme süreci sonrası Orhangazi Belediyesi Kütüphanesi artık 7 gün boyunca hizmet vereceğini ifade eden kütüphane yetkilileri, kütüphanenin 80 kişilik kapasitesini 30’a kadar düşürerek mesafeli bir şekilde öğrencilerin ders çalışabilecekleri bir ortam oluşturduğunu ve aynı şekilde vatandaşlarımızın da sosyal mesafe korunarak kitap okumaları için kitap okuma düzeni ayarlandığını ifade etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ 1 Haziran’dan itibaren artık normalleşmeye doğru ilerlediğimiz bu günlerde kütüphanemiz ’de artık 7 gün boyunca hizmet vermeye başlayacaktır. Pandemi süreci öncesi kütüphanemizde sistematik olarak 7 gün boyunca hizmete açmıştık fakat pandemi süreci içerisinde tedbirler kapsamında kütüphanemizde bir süre kapalı kalmıştı. Süreç içerisinde kapalı kalan kütüphaneler ile ilgili genelde sonrası ilk olarak 5 gün boyunca hizmet veren kütüphanemiz artık 7 gün boyunca hizmet vermeye başlayacaktır. Vatandaşlarımıza özellikle öğrencilerimize kitap okumayı aşılıyoruz. Kütüphanemizde sadece kitap okumak değil, ödev ve araştırma yapmaları içinde 3 adet bilgisayarımız hizmet vermektedir. Kütüphanemize gelen vatandaşlarımızdan tek ricamız ise kütüphane içerisinde kurallara mutlaka uyalım ve maskemizi eksik etmeyelim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.