Öne Çıkanlar Hamilelik İBB Yankı Kadın Revizyon
banner13

KÜTÜPHANE ARTIK 7 GÜN HİZMET VERECEK

23 bin kitap yeni sistem ile bir tıkla kitap bulma kolaylığı

Kütüphane de bulunan 23 bin kitaplar tek tek kayıt altına alınarak bir sistem üzerine yüklenmesi sonrası artık bir tık ötede olacak. Orhangazi Belediyesi Kütüphane birimi tarafından hazırlanan özel bir sistem ile artık kitapların bir tıkla bulma kolaylığı sağlanacak ve zaman kaybı olmadan vatandaşlara hizmet verecektir.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın kütüphanemiz artık sistematik olarak hizmet verecektir. 23 bin kitap bilgisayarda kayıt altına alındı ve artık bulması da kolay olacaktır dedi. Yıllık ortalama 20bin kitap okunmaktadır, bizler bu sayıyı hep artırmak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. “Başkanımla Okuyorum” projemiz ile hedefimiz her zaman bir fazladır. Bu yüzden vatandaşlarımıza özellikle öğrencilerimize kitap okumayı aşılıyoruz. “Kitap okumak her zaman bir avantajdır, zekâ geliştirir, kelime hazinesi zenginleşir, bilgi çoğaltır, hafızayı güçlendirir ve daha iyi yazma becerisi sağlar”.Personel iyileştirmesini sağladık ve kütüphanemiz artık 7 gün boyunca hizmet verecektir. Kütüphanemizde sadece kitap okumak değil ödev yapmak için araştırma yapmaları içinde 4 adet bilgisayarımız hizmet vermektedir dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaORHANGAZİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.