banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

LEGRAND İSO 500 2018 YILI LİSTESİNDE 23 SIRA BİRDEN YÜKSELDİ

İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası'nın açıkladığı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması İSO 500 sıralamasının 2018 sonuçları açıklandı. Her yıl, Türkiye'nin en büyük şirketlerinin yer aldığı sıralamada bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand Grubu, geçen yıl 385. sırada yer alırken bu yıl 23 sıra birden yükselerek 362. sıraya oturdu.
Legrand Grup Türkiye Ülke Pazarlama Direktörü Gülsevinç Selçuk, “Legrand Grup olarak yeni pazarlara ulaşma konusunda stratejiler geliştirerek Ar-Ge ve inovasyona olan bağlılığımızla ürünler tasarlıyoruz. Bu gelişmelere paralel olarak İSO 500 sıralamasında 23 sıra birden yükselmenin gururunu yaşıyoruz. Her yıl daha büyük bir inançla, daha da yükseliyoruz. Yeni hedeflerle ulaşmak için sağlam
adımlarla yolumuza tüm hızıyla devam ediyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21