Öne Çıkanlar İNCELEME Top Yankı ak gökmen
banner13

LGS'YE KATILACAK ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMA SORULARI BURSA’DAN

İlk Destek Paketine Bursa’dan Önemli Katkı

MEB, LGS sınavına girecek 8. sınıf öğrencilerine destek olmak için ayda bir örnek soru kitapçığı yayımlıyordu. LGS kapsamında merkezi sınava girecek öğrenciler için her ay yayımlanan örnek soru kitapçığı, içinde bulunduğumuz uzaktan eğitim sürecinde ayda iki kez sunulmaya başlandı. Bu kapsamda ayrıca 8. sınıf öğrencileri için birinci dönem müfredat ve kazanımlarına yönelik sorulardan oluşan LGS çalışma soruları destek paketi yayımlandı. Özellikle bu ilk paket Bursa, İstanbul, Konya ve Trabzon ölçme değerlendirme merkezleri tarafından hazırlandı.

Dülger’den Bursa Ekibine Teşekkür

LGS sınavına girecek 8. sınıf öğrencilerine yönelik çalışma soruları destek paketine Bursa olarak katkı sağlamaktan dolayı memnuniyetini belirten Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, “Bu konudaki çalışmalar Bakanlığımızın Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülüyor. Müdürlüğümüz Ölçme Değerlendirme Merkezi’nde hazırlanan çalışma soruları kitapçığı, Bakanlığımızın yayımladığı ilk destek paketinde yer aldı. LGS’ye girecek 8. sınıf öğrencilerimiz için Türkiye genelinde yayımlanan merkezi sınava yönelik örnek soruların hazırlanmasında emeği geçen Bursa il Ölçme Değerlendirme Merkezi ekibine ve kıymetli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.