Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Limak Enerji hizmet ağını genişletti

Yoğun sirkülasyona sahip bölgelerde, müşterilerinin kolay erişim sağlayabileceği lokasyonlarda işlem merkezi sayısını artıran şirketin bu merkezlerinde müşteriler fatura ve abonelik işlemlerini konforlu bir ortamda ve en hızlı şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Güvenli olarak fatura ödemelerini yapabiliyorlar ve kampanyalardan yararlanabiliyorlar.

Limak Enerji'nin hizmet bölgesinde yılın ilk 6 ayında, 23 bin yeni konut ve 17 bin ticari tesis tamamlanarak toplamda 40 bin nokta ilk defa elektrik abonesi oldu. Bölgede aynı dönemdeki taşınma sayısı ise 97 bin olarak gerçekleşti. Limak Enerji yaklaşık 100 işlem merkezi ile kapsama alanını genişletirken daha kısa işlem süresi sunarak, müşterilerin bekleme sürelerini de minimuma düşürmeyi amaçlıyor. Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı ve sağlıklı bir iletişim kurmayı hedefleyen Limak Enerji, müşteri işlem merkezlerinde 65 yaş üstü ve engelli müşterilere işlem önceliği tanıyor. Özellikle pandemi süreci ile birlikte işlem merkezlerinde rutin olarak dezenfekte çalışmaları yapmaya başlayan şirket, işlem yapmak için gelen müşterilerinin ateşlerini ölçerek, 10 metrekareye 1 müşteri denk gelecek şekilde içeri alıyor. Şirket, müşterilerine; çağrı merkezi, online işlem merkezi, mobil uygulama, e-Devlet ve İşaret Dili Görüşme Hattı üzerinden de 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde zaman kaybetmeden ve mekan kavramı olmadan işlem yapma olanağı sunuyor.

Yunuseli ve Erikli Yetkili İşlem Merkezleri (YİM) Açıldı

Yeni yatırımlarını hayata geçiren şirket, yükselen nüfusun gelişen ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak, bölge halkına daha konforlu hizmet sunmaya devam ediyor. Şirket, son olarak Bursa'da Yunuseli ve Erikli Yetkili İşlem Merkezleri'ni açtı. Bursa'da 43 lokasyonda hizmet veren Limak Enerji, bu yeni işlem merkezleri ile Osmangazi İlçesinde 8, Yıldırım İlçesinde 5 farklı işlem merkezi ile müşterilerine ulaşacak. Limak Enerji'nin yeni işlem merkezleri Yunuseli Bulvarı ve Erikli'de faaliyete alınarak, bölge halkına kazandırıldı. Müşteriler abonelik yapma ve sonlandırma, bilgi güncelleme, fatura tahsilatı, tarife değişikliği, borç sorgulama, fatura itirazı oluşturma ve bilgi alma gibi işlemlerini bu noktalardan güvenle yapabilecekler.

Anahtar Kelimeler:
Limak Enerji
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.