Öne Çıkanlar İNCELEME Top Yankı ak gökmen
banner13

LITTLE CAESARS PİZZA NİLÜFER MÜZİK FESTİVALİ’NE KATILDI

Günlük taze hamur, yeni hasat domateslerden hazırlanan pizza sosları, markaya özel üretilmiş gerçek mozzarella peyniri ile hizmet veren Little Caesars Pizza, müşterilerinin büyük bir çoğunluğunu oluşturan gençlere yönelik faaliyetleri destekliyor. Little Caesars Pizza bu yıl altıncısı organize edilen Nilüfer Müzik Festivali’nde doğanın tadını çıkartmak isteyen on binlerce müzik tutkununa lezzetiyle eşlik edecek.

Sezar müziğin ve gençlerin yanında!

Türkiye ve dünya sahnelerinin önde gelen isimlerini 2-3-4 Eylül tarihlerinde Bursa Balat Atatürk Ormanı’nda müzik tutkunları ile buluşturacak olan Nilüfer Müzik Festivali bu yıl da Nilüfer Belediyesi’nin ‘’İklim Yılı’’ teması çerçevesinde katılımcılara sorumluluk aşılayacak etkinlikler gerçekleştirecek. “Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla gerçekleşecek festivalde gençler Sezar lezzetlerinin tadını çıkaracaklar. 

Gençler nerede biz oradayız!”

Genç tüketicilerin Sezar’ın ilham kaynağı olduğunu söyleyen Little Caesars Pizza Türkiye Pazarlama Direktörü Pelin Çiftçioğlu, e-spor faaliyetlerinden müzik festivallerine dek gençlere destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi. Çiftçioğlu, “Gençleri geliştiren ve onlara mutluluk veren faaliyetlerin içinde yer almak bizim için değerli. Bu yıl iklim temasıyla gerçekleşen Nilüfer Müzik Festivali’nde lezzetlerimizle gençlerin yanındayız. Festival konuklarıyla pizzalarımızı paylaşmak ve Sezar’la yüz yüze tanışmak için standımıza davet ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.