Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik BUSİAD Kedi İnce Medya
banner13

ManşetX Gazetesi'nin 13.  geleneksel İftar programı gerçekleştirildi

Bursa Medyasının Amiral gemilerinden olan İNCE MEDYA GRUP çalışanları iftar programında bir araya geldi. Bursa basınınında ilgi gösterdiği iftara AK Parti eski Bursa Milletvekili Mustaf Öztürk'te katılım sağladı. Aile ortamında gerçekleşen iftarda konuşan İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce, ''Tek haber sitesi ile başladığımız yolculuğumuz bugün 6 haber sitesi, 2 gazete ve 1 dergi ile davam etmektedir. Gerek Bursa gerekse Ankara'da ki stüdyolarımızda, halkımızın haber alma özgürlüğünü sağlamak için programlar yapmaya devam ediyoruz. Bilindiği üzere ben daha önce gerek Bursa'da ki televizyonlarda, gerekse ulusal basındaki televizyonlarda çeşitli programlar yaptım. Yıllar boyunca edindiğim tecrübeleri gurubumuz bünyesindeki arkadaşlarla paylaşarak ve devamlı büyüyerek bugünlere geldik. Türkiye ve dünyadaki yeni trendleri de göz önünende bulundurarak, teknolojik olarakta yatırımlar yaptık. Bugün soyal medyada da ciddi anlamda varız. Gerek okuyucularımızın gerekse takipçilerimizin desteği ile günden güne büyümeye devam edeceğiz. Bugün bizi kırmayarak geleneksel iftarımıza katılan AK Parti eski Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk'e, Turan Sancağı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül'e çok değerli basın mensuplarımıza, benden desteğini hiç esirgemeyen aileme ve özveri ile çalışan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi. 

Bursa Medyasının Amiral gemilerinden olan İNCE MEDYA GRUP çalışanları iftar programında bir araya geldi. Bursa basınınında ilgi gösterdiği iftara AK Parti eski Bursa Milletvekili Mustaf Öztürk'te katılım sağladı. Aile ortamında gerçekleşen iftarda konuşan İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce, ''Tek haber sitesi ile başladığımız yolculuğumuz bugün 6 haber sitesi, 2 gazete ve 1 dergi ile davam etmektedir. Gerek Bursa gerekse Ankara'da ki stüdyolarımızda, halkımızın haber alma özgürlüğünü sağlamak için programlar yapmaya devam ediyoruz. Bilindiği üzere ben daha önce gerek Bursa'da ki televizyonlarda, gerekse ulusal basındaki televizyonlarda çeşitli programlar yaptım. Yıllar boyunca edindiğim tecrübeleri gurubumuz bünyesindeki arkadaşlarla paylaşarak ve devamlı büyüyerek bugünlere geldik. Türkiye ve dünyadaki yeni trendleri de göz önünende bulundurarak, teknolojik olarakta yatırımlar yaptık. Bugün soyal medyada da ciddi anlamda varız. Gerek okuyucularımızın gerekse takipçilerimizin desteği ile günden güne büyümeye devam edeceğiz. Bugün bizi kırmayarak geleneksel iftarımıza katılan AK Parti eski Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk'e, Turan Sancağı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül'e çok değerli basın mensuplarımıza, benden desteğini hiç esirgemeyen aileme ve özveri ile çalışan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.