Öne Çıkanlar Hamilelik ASGARİ gönüldaş Palet GAZETEECİ
banner13

Mayıs'ta Eyfest coşkusu

Esra Yalçın Marka İletişim Organizasyonu Eyfest Alışveriş Festivali, Neskar Citroen'in, ana sponsorluğunda 3-4-5 Mayıs tarihlerinde içimizi ısıtacak. Modayı yakından takip etmek isteyenler, trendleri sevenler Podyum Park Yaşam ve Eğlence Merkezi’nde buluşacak.

Ve Balat

Esra Yalçın Marka İletişim Organizasyonu Eyfest Alışveriş Festivali ilk kez Balat'ta. 22-23-24-25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde markanızı büyütmek istiyorsanız Eyfest Alışveriş Festivaline bekleniyorsunuz. Alışveriş, müzik ve eğlenceyi 13.00-22.00 saatleri arasında kaçırmayın.

Marka İletişim Uzmanı Esra Yalçın, "Birbirinden farklı firmaları Eyfest Alışveriş Festivali'nde buluşturmaktan dolayı mutluyuz. Festivallerimize katılımcı firmalar otomotiv, sağlık, okul, inşaat, butik, aksesuar, ayakkabı - çanta, gözlük, parfüm, mücevher, züccaciye, ev dekorasyon, ev tekstili, çocuk giyim, doğal bakım ürünleri gibi alanlarında faaliyet gösteriyorlar. Yıllara dayanan başarı grafiğimiz ile gururluyuz. Markalar stand kiralamak için bizimle iletişime geçebilirler" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.