Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

MEB GENEL MÜDÜRÜ FUNDA KOCABIYIK’TAN BURSA’YA ZİYARET

Kocabıyık, programının ikinci gününde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Müdürlük Toplantı Salonu’nda Bursa istatistiklerinin yer aldığı il genel sunumu gerçekleştirdi. Ardından Nilüfer İlçesi Abdurrahman Vardar İlkokulu ve Tofaş Fen Lisesi’ni ziyaret eden Kocabıyık okulda öğrencilerle yakından ilgilendi. Ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerle sohbet eden Kocabıyık şunları söyledi:

“Bakanlıkta ne yaparsak yapalım, eğer alanı dinlemezsek alana kulak kabartmazsak, yaptıklarımızın iyi mi kötü mü sonuçlar doğurduğunu, kuvvetli ya da zayıf yönlerimizi göremeyiz. Ben bu sebeple alandaki uygulayıcılarımız olan sizleri dinlemek bizler için oldukça önemli. Eğitimle ilgili uygulamada karşılaşılan sıkıntıları yerinde dinledikten sonra raporlaştırarak bizlerde Sayın Bakanımıza ileteceğiz. Burası bir aile, hepimiz bu camianın birer ferdiyiz. Ben de öğretmen kökenli bir genel müdürüm. Müfettişlik yapmış daha sonra genel müdür olmuş biriyim. Eğitimle ilgili gelen tüm sıkıntıları dinlemeye açığız. Yapıcı olduktan sonra eleştirinin insanı geliştiren bir şey olduğuna inananlardanım. O yüzden bugün burada sözü sizlere bırakacağım” dedi.

Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Funda Kocabıyık, sonrasında Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 17 İlçe Milli Eğitim Müdürünün de yer aldığı çalıştaya katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21