Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

“MEDYANIN GÜCÜ GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR”

Medya sektörünün geleceğine dair değerlendirmelerini paylaşan MAG Medya Kurucusu Can Çavuşoğlu “Dijitalleşmek, yurt dışına açılmak ve katma değeri yüksek ülkemize döviz girdisi sağlayacak ürün ve hizmet ihracına yönelmemiz şart” diye konuştu. Dijital alt yapı çalışmalarına da önem verdiklerinin altını çizen başarılı iş adamı “Bizim dijital altyapımız mevcuttu. Sadece gelişen ve değişen dünya düzeni ile çağı yakalamayı alt yapılarımızı güncel tutmayı amaçladık. Şu an MAG’ı Türkiye’den sonra en çok okuyan ülkeler ABD ve Azerbaycan. Bu durum dijitalleşmenin olumlu sonucu” dedi. “Medya sektörünün aslında kaybettiği kan, kağıt noktasında” ifadelerinin kullanan Çavuşoğlu sözlerine şunları ekledi: “Yoksa medyanın gücü, gün geçtikçe artıyor. Eskiden insanlar bir şeyi öğrenebilmek için sabah gazetenin çıkmasını, radyo ve TV programlarının yayınlanmasını bekliyordu. Şimdi dünyanın neresinde, ne olursa olsun anında öğrenme şansına sahipler.”

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu ve TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Zafer Yıldırım’ın kapak konuğu olduğu MAG Business İlkbahar- Yaz sayısı, TÜGİAD Ankara Şubesi 10. Dönem Özel Dosyası, ekonomiye yön veren isimlerin birbirinden özel açıklamaları ile  , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selcuk 10 ay önce

Merhaba can çavuşoğlu yayınlama basım nasıl yapıyorsunuz.