Öne Çıkanlar Ali ihracat BAE Hamilelik OSMANGAZİ
banner13

MELEK MOSSO HEM SÖYLEDİ HEM ÇALDI...

Şarkıcı Melek Mosso, önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da sahne aldı.


Geçmişten bugüne sevilen şarkılardan oluşan repertuvarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakan Mosso, sahnesine Tarkan’nın sevilen parçalarından "Kış Güneşi" şarkısı ile çıkarak daha sahne başlangıcında sevenlerini kendisine hayran bıraktı. Güzel şarkıcı şarkının ardından ‘’Çocukluğum ve genç kızlığım Tarkan’ın şarkılarını dinleyerek geçti. Kendisi çok beğendim sevdiğim bir sanatçı. İnşallah bir gün beraber düet yaparız ‘’sözleriyle Megastara olan hayranlığını dile getirdi.

Bir ara mikrofonu tamamen seyircilere bırakan şarkıcı, şarkının sonunda ‘’Bu soğuk havaya rağmen bu kadar kalabalık olmak muhteşem bir duygu, şarkılarımla içinizi ısıtmaya devam edeceğim'' ifadeleri ile soğuk havaya rağmen kendisini yalnız bırakmayan müzikseverlere teşekkür etti.

Sahnesine devam ettiği sırada "Arzular Arsız" parçası ile birlikte hem söyleyip hem de flüt çalan güzel şarkıcı, adeta "On parmağında on marifet." dedirterek herkes tarafından takdir edildi.

Duygusal parçalarıyla hüzünlü bir hava estirdiği Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde, hareketli parçalarla seyircileri coşturmayı başaran Melek Mosso, performansı ile de hayranlarından tam not aldı.

"Ben Böyleyim" adlı şarkısı ile noktaladığı konserinde seyircilerin yoğun isteği üzerine tekrar sahneye dönen Melek Mosso, "Bana Yalan Söylediler" şarkısını seslendirerek gecenin finalini yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.