Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

Merakla beklenen 'Bursa Teksas' dizisinin ilk gösterimi yapıldı

Bursaspor'un ve Bursa'nın tanıtımı için çıkılan yolda dijital medya kanalıyla seyirciyle buluşacak olan Bursa Teksas dizisi 5 bölümlük kısa film şeklinde yayınlanacak.Bursaspordan resmi izinler alınarak gerçekleştirilen yapımda sponsor sıkıntısı çekilmesine rağmen film planlandığı şekilde gösterime girdi. Filmin tanıtıldığı basın toplantısına oyuncu ve sanatçı Mehmet Vanlığolu, İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi Necmi İnce, EO Ajan Erdal olgun, Orhan Kaplan ve bir çok gazeteci katıldı.

Hepimizin Yolu Bir!

Yeni medya aracılığıyla Bursaspor'un sesi olmak istenen projede 'Hepimizin yolu bir' sloganıyla hareket ediliyor. Tribün yaşamının tüm gerçeklerini içinde barındıracak filmde aynı zamanda yaşama dair gerçeklikler ön planda olacak. Futbol ve sinema severler filme 20 Ağustos'ta 'Bursa Texas Dizisi' adlı youtube kanalından ulaşabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.