Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

MERVE ÖZBEY "ROMAN HAVASI DİNLEYEREK MOTİVE OLUYORUM"

Sahnesine Yıldız Tilbe'nin "Yıldızlı Şarkılar" albümünde okuduğu "Vuracak" parçası ile çıkan güzel şarkıcı, performansının ilk yarısında kendisini izlemeye gelenlere adeta bir görsel şölen sundu.



Konserinin ikinci yarısında ise Neşet Ertaş'a ve birçok üstada selam gönderen güzel şarkıcı, " Üstadlarımıza selamlar gönderdik, şimdi de bir Karadeniz türküsü seslendirelim." diyerek "Hey Gidi Karadeniz" türküsünü muhteşem gırtlağı ile okudu.



Performansını bir oyun havası ile noktalayan şarkıcı " Her sahnemden önce bir roman havası dinleyerek motive oluyorum." diyerek "Para Bizde" parçasını söyledi. Kendisini dinlemeye gelen yaklaşık bin kişiye harika bir gece yaşatan Merve Özbey, sevenleri tarafından tezahüratlar eşliğinde sahneden uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21