Öne Çıkanlar Normal konse sağlık maruf bursa
banner13

MESLEKİ VE YAZARLIK KARİYERİ İLE KONUŞULUYOR

Sert Koruyucu Kız adlı kitabı ile beğeni toplayan Eda Boğatemur karakter gelişimi ve derinliği ile ilgili çeken kitabı ile dikkatleri üzerine çekerken mesleki alanda da danışanları için vazgeçilmez astrolog olarak karşımıza çıkmayı başarıyor.

BURÇ YORUMLARINIZ YAZAR EDA BOĞATEMUR’DAN

25 yaşında bir Türkolog ve Türk Dili & Edebiyatı öğretmen adayı olan Eda Biğatemur, edebiyat yazarı oalrak okurlarının karşısına çıkıyor. Eğitimci olmanın da verdiği titizlik ile eserini hazırlayan ve kitap severlerin beğenisine sunan Eda Boğatemur henüz ilk kitabı olmasına rağmen Sert Koruyucu Kız adlı kitabı ile merak ediliyor. Aynı zamanda Spiritüel Danışman ve astrolog olan Eda Boğatemur, kişilik analizleri ile aylık burç yorumları ile sosyal medyada da sıkı takip ediliyor.

SERT KORUYUCU KIZ İSİMLİ KİTABIYLA UZUN KİTAPLARDAN KAÇANLARI DA İÇİNE ÇEKİYOR

İlk kitabı okur ile buluşan ve uzun bir yolculuk vadeden Eda Boğatemur’un edebiyat merakı 14’lü yaşlarında baş gösteriyor. Okumaya olan tutkusunu zamanla kaleme dökmekle ilerleten Eda Boğatemur u bu başarıyı Sert Koruyucu Kız isimli kitabı ile taçlandırıyor.

YENİ KİTAP GELİYOR

İlk kitabı Sert Koruyucu Kız ile edebiyat dünyasına adım atan, özellikle genç kitlenin ilgisini çekecek ve mesleki bilgi birikimiyle de dikkat çeken Eda Boğatemur, medyanın da gündeminde olmayı başarıyor. Gazete, dergi ve birçok TV programının aranan ismi olan Boğatemur, ikinci kitabı için kolları sıvadı. İlk kitabından aldığı olumlu dönüşler sonrasında ikinci kitabının hazırlıklarına başlayan Eda Boğatemur, çok yakında yeni eseriyle de dikkat çekecek gibi görünüyor.

AKICI KİTAPTAN CAN ALICI MESAJLAR

Kitabındaki akıcı anlatımın yanı sıra verdiği mesajlarla da konuşulan Eda Boğatemur, okuru hayatın zorluklarına karşı uyardığı ve herkese güvenilmemesi gerektiğini anlattığı mesajlar ile dikkat çekiyor.

Anahtar Kelimeler:
Eda Boğatemur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.