Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

Meteoroloji Bursa'yı uyardı!

Bursa'da hafta sonunda etkili olan lodos, haftanın ilk gününde etkisi kaybederek yerini çok bulutlu bir gökyüzüne bıraktı.

Hava sıcaklığı sabah saatlerinde 11 derece civarında hissedilirken, gün içerisinde ise en yüksek 16 dereceye kadar yükseliyor.

Sabah saatlerinde şehrin bazı bölgelerinde ise sağanak yağış yüzünü gösterdi.

Geçişli şekilde etkili olan sağanakla birlikte gün boyu çok bulutlu etkili olacak.

SICAKLIK YÜKSELİYOR

Bursa'da haftanın ilk gününden (BUGÜN) itibaren termometreler yukarı yönde seyrediyor.

Mevsim normallerinin dışında seyreden hava sıcaklığı, yarın (SALI) 19 dereceye kadar yükselirken, şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli hava hüküm sürecek.

Çarşamba günü 20 derece olan sıcaklık, Perşembe günü ise 19 derece olarak ölçülüyor.

CUMA GÜNÜ HAFİF SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENTİSİ

Meteorolojiden alınan tahminlere göre, haftanın son gününde ise hafif sağanak yağış beklentisi var. Hava sıcaklığının ise yağışla birlikte 16 derecelere gerilemesi bekleniyor.

ZİRVEDE HAFİF KAR VAR

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da ise hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 4 derece ölçülürken, gün boyu hafif kar yağışı bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
Hava DurumuMeteorolojiBursa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.