Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

MİLLETİMİZİN HİZMETKARI OLACAĞIZ’

HAYIRLI İŞLERİMİZİ, HİZMETLERİMİZİ ÇOĞALTSIN.”

-BAŞKAN YILMAZ: “MİLLETİMİZE HİZMET BAYRAĞINI DEVRALIYORUZ. GEÇMİŞTE YAPILAN GÜZEL ÇALIŞMALARI TAMAMLAMAK VE YILDIRIMLILARIN, HUZUR, GÜVEN VE MUTLULUĞUNU PEKİŞTİRMEK İÇİN KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK.”

-İSMAİL HAKKI EDEBALİ: “BU BİR HİZMET YARIŞIDIR. OKTAY BAŞKANIMIZ BU BAYRAĞI BİR ADIM DAHA İLERİYE GÖTÜRECEKTİR. KENDİSİNE VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLİYORUM.”

BURSA- Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, mazbatasını almasının ardından düzenlenen tören ile görevi İsmail Hakkı Edebali’den devraldı.

31 Mart 2019 tarihinde düzenlenen Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Yıldırımlıların yüzde 56.33’lük desteğiyle belediye başkanlığına seçilen Oktay Yılmaz, görevi İsmail Hakkı Edebali’den devralarak çalışmalarına başladı. Belediye Hizmet Binası’nda düzenlenen devir teslim törenine Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve ailesinin yanı sıra önceki dönem Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti İl Başkanvekili Mustafa Sayılgan, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, MHP İlçe Başkanı Serkan Aydemir, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Yıldırımlı katıldı.  

‘MİLLETİMİZİN EMANETİ’

Belediye Başkanlığı’nın bir insana verilebilecek en önemli emanetlerden birisi olduğunu dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Öyle ki bu makama Şehr’ül Emin denilmiştir. Bu da bir şehrin güvenilir idarecisi olmak, halkına hizmet ederken Hakk’a, Hakk’a hizmet ederken halka hizmet ettiğini bilen olmaktır. Mevla’m, bu kutlu bir emaneti taşırken, bize güç kudret versin. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını, hukukunu korumayı nasip etsin, hayırlı işlerimizi, hizmetlerimizi çoğaltsın. Milletimizin hizmetkarı olmak için çıktığımız bu yolda Allah bizi mahcup etmesin” dedi.

‘KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK’

Mevkilerin, makamların geçici olduğunu asıl olanın hizmeti elden ele, gönülden gönüle ulaştırmak olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “Biz bu bugün milletimize hizmet bayrağını devralıyoruz. Geçmişte yapılan güzel çalışmaları tamamlamak, Yıldırımlıların, huzur, güven ve mutluluğu için yeni projeler üretmek gibi sorumluluğumuz var. Çözüm bekleyen sorunlarımız var. Bundan dolayı kaybedecek vaktimiz yok. Yoğun bir çalışma temposu ile milletimize hizmet edeceğiz. Bunu yerine getirirken, en büyük güç kaynağımız Yıldırımlılar olacak. Bunu başarabilmemizin en önemli kıstaslarından birisi de takım ruhu ile çalışmak. Bu güne kadar, Yıldırım’a önemli hizmetleri olan Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de onun tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Bize desteğini esirgemeyen hemşerilerimize ve yol arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Yıldırım’a hizmet bayrağını devrettiği Başkan Oktay Yılmaz’ın başarılı olacağına inancının tam olduğunu vurgulayan İsmail Hakkı Edebali ise “Yıldırım’a 5 yıl boyunca hizmet etmeninin onur ve gururunu yaşıyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Oktay Başkanımız bu bayrağı bir adım daha ileriye götürecektir. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21