Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

MİLLETVEKİLİ ZAFER IŞIK MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, “ Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu ve Belediye Başkan Vekilimiz İlhan Kılıç ile birlikte muhtarlar derneğini ziyaret ederek muhtarlarımızın sorunlarını, taleplerini dinledik. Mahalle muhtarlarımız ile birlikte yapmış olduğumuz görüşmelerimizde isteklerini ve taleplerini belirten dosyalarını aldık ve ilgili kurumlara hızlı bir şekilde ulaştıracağız. Merkezi ve yerel yönetimin muhatapları buradadır. Mahallelerimizde her türlü sorunların çözümüne kavuşturması noktasında bizler elimizden geleni yapmak için gayretlerimizi ortaya koyuyoruz. Bizlerin tek bir amacı her mahallemizdeki sorunları çözüme kavuşturmaktır” dedi.

Orhangazi Belediye Başkan Vekili İlhan Kılıç, “ Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Zafer Işık ve Ak Parti İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu ile birlikte muhtarlar derneğinde muhtarlarımızla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledik. Her mahallemizin ayrı bir güzelliği ayrı bir özelliği olduğu gibi farklı sorunları da ortaya çıkmaktadır. Sorunların ve taleplerin çözüm noktasında yerel yönetim olarak bizler elimizden gelen tüm gayretlerimizi ortaya koyuyoruz. İlçemizdeki tüm mahallelerimizin sorunlarını, taleplerini ve önerilerini notlarımız arasına alarak öncelikli sırayla çözmek için çalışmalarımızı hemen başlatacağız. Muhtarlarımızın taleplerini karşılama noktasında her konuda desteklerini bizlerden esirgemeyen bölge milletvekilimiz Zafer Işık'a, İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu ’ya teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.