Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

MİLLİ EĞİTİM PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, tüm çalışanlarının sağlıklarını sosyal, psikolojik ve fiziksel olarak en üst seviyede tutmak, çalışma şartlarını ve üretim araçlarını sağlığa uygun hale getirmek, çalışanları zararlı etkilerden koruyarak işin ve çalışanın birbirine uyumunu sağlamak üzere İş Sağlığı ve İş Güvenliği çalışmaları kapsamında personeline çeşitli eğitimler veriyor. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili yönetmelik gereği personelini düzenlediği eğitimlerle bilgilendiriyor. Gerçekleştirilen eğitim ve tatbikatlar belirlenen planlama doğrultusunda gerçekleştiriliyor.

 

Bu kapsamında bugüne kadar gerçekleştirilen eğitimlere Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tüm personeli katıldı. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili yönetmelik gereği yapılan eğitimlere son olarak İl Milli Eğitim yöneticileri katıldı. 12 Saatlik Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri İSGB İl Koordinatörü İş Güvenliği Uzmanı Sezai Kuruşçu tarafından verildi.

 

Eğitime katılanlar; çalışma mevzuatı, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, işyeri temizliği ve düzeni, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, meslek hastalıklarının sebepleri, hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması, biyolojik ve psikososyal risk etmenleri, ilkyardım gibi konular hakkında bilgilendirildi.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinin de Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerini tamamlanması ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çalışanlarının Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri tamamlanmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21