Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol Tarihi gün yüzüne çıkarmaya devam edeceğiz

Milli Okçularımız Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz’den Gümüş Madalya!

Okan Üniversitesi Hastanesi’nin sağlık sponsoru olduğu Mete Gazoz, Yasemin Ecem Anagöz ile birlikte başarılarına bir yenisini daha ekledi. 29-30 Eylül tarihlerinde, Samsun’da düzenlenen 2018 Hyundai Okçuluk Dünya Kupası Finalleri’nde, klasik yay karışık takım kategorisinde Güney Kore ile karşılaşan Gazoz ve Anagöz ikilisi, 5-1 biten mücadele sonucunda gümüş madalyanın sahibi oldular.

4 etaptan oluşan turnuvaya; Şanghay, Antalya, Salt Lake City ve Berlin'de yapılan yarışmaların en iyileri olan, aldıkları puan ve derecelerle her kategoride 8 ve toplamda 32 sporcu katılmıştı.

Okan Üniversitesi Hastanesi olarak sponsoru olduğumuz Mete Gazoz’u ve başarılı okçumuz Yasemin Ecem Anagöz’ü tebrik ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.