Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

MİNİKLERDEN TÜRK KIZILAY  BURSA’YA ANLAMLI BAĞIŞ

Bursa’da maddi durumu kötü olanlara üzüldükleri için harekete geçtiklerini belirten bir grup çocuk, el emekleriyle bileklikler yaptı. Bileklikleri sattıktan sonra elde ettikleri kazancı Türk Kızılay Bursa Şubesi’ne bağışlayan çocuklar, gönülleri fethetti.

‘BÜYÜKLERE ÖRNEK OLDULAR’

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz, miniklerin örnek davranışının yüreklere dokunduğunu belirterek, “Türk Kızılay, uzak-yakın demeden ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaya devam ederken büyük-küçük demeden bağışçılarımızın katkıları moral kaynağı oluyor. Merhamet, öylesine yüce bir duygu ki bu minik yavrularımız da içlerinden gelen duygularla şubemize el emeği bilekliklerle elde ettikleri kazancı bağışladılar. Miniklerimizin fedakârlıktan doğan kıymetli çabalarına şahitlik etmek, hepimizi çok sevindirdi” diye konuştu.

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Türk Kızılay Bursa’nın sahada dikkati çeken çalışmalara imza atmaya devam ettiğini de vurgulayan Susmaz, “Çoktan herkes verebilir ama kıymetli olan, azdan verebilmektir. Gönlü zengin miniklerimizin azdan verdiklerini Türk Kızılay’ın iyilik eliyle ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. İyiyi bilmenin, bildirmenin ve iyiliği unutmamanın güzelliği bütün dünyevî kazançların üstündedir. Ne mutlu bunu daima aklında ve gönlünde tutanlara. Bu güzel yavrularımız vesilesiyle yardımlarını bizden esirgemeyen tüm bağışçılarımıza ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamızda emeği geçen tüm gönüllülerimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı. Türk Kızılay Bursa Şubesi, bağışın ardından çocuklara teşekkür belgesi de verdi. Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları’nın katılımıyla teşekkür belgeleri ve hediyelerini alan çocuklar da çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.