Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN GERİ DÖNÜŞÜM HAMLESİ

Geri dönüşüm çalışmalarıyla çevre temizliğinin yanı sıra ülke ekonomisine de katkı sağlayacaklarını dile getiren Başkan Türkyılmaz, Mudanyalılardan bu konuda hassasiyet beklediklerinin altını çizdi.

Mudanya Belediyesi, uyguladığı geri dönüşüm çalışmalarıyla çevreye karşı sorumluluğunu yerine getirmeye devam ediyor. Mudanya’nın hızla artan nüfusuna bağlı olarak yaşanan sorunların çözümü noktasında yatırımlarını sürdüren Mudanya Belediyesi, geri dönüşebilir atıkların toplanması amacıyla yeni bir sözleşme daha imzaladı. Mudanya Belediyesi ile ERTRANS LTD. ŞTİ arasında imzalanan protokolle, Mudanya’daki tüm ambalaj atıkların geri dönüşümü sağlanacak. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile firma sahibi Süleyman Erik arasında imzalanan sözleşmeye göre, ilçe sınırları içinde tüketim sonucu oluşan ambalaj atıklar, kaynağında diğer atıklardan ayrı olarak toplanarak geri dönüştürülecek. Sağlıklı yaşamanın ön koşulu olan doğal kaynakların yaşanabilir ve sürdürülebilir bir şekilde korunması için doğal ve ekolojik dengeyi bozmayacak şekilde atıkların geri kazanılması ve çevreye zarar vermeden bertaraf edilmesi gerektiğine dikkati çeken Başkan Hayri Türkyılmaz, “Bu şekilde hem, Mudanya’nın sokakları daha temiz ve yaşanabilir olacak hem de geri dönüşüme katkı sağlayacağız. İmzaladığımız protokolle, geri dönüşebilen ambalaj atıkları ayrı ayrı toplanarak, hem Mudanya’mızın, hem de ülke ekonomimize katkı sağlanmış olacak. Mudanyalı hemşerilerimizin, bu konuda hassasiyet göstermelerini bekliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21