Öne Çıkanlar Hamilelik Festival BUSİAD Akbaş GÜRSU
banner13

Mudanya'da "don yanığı" şikayetleri üzerine saha çalışması yapılıyor

Kooperatif Başkanı Ali Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, birçok bölgedeki zeytin ağacının don olayından etkilendiği belirterek, üreticiye destek olunmasını istedi.

Kooperatif olarak yaptıkları saha çalışmalarına ilişkin raporu başta Tarım ve Orman Bakanlığı ile İlçe Müdürlüklerine bildireceklerini ifade eden Yıldız, "Daha önce doludan hasar gören üreticiye şimdi bir de don yanığı eklendi. Hava sıcaklıkları arttıkça hasar da artmaya devam ediyor ve belirginleşiyor. Bu noktada devletimizin de destek olmasını bekliyoruz." diye konuştu.

Don yanığında ağaçların 2-3 yılda ancak toparlayacağını dile getiren Yıldız, "Allah üreticimizi büyük afetlerden korusun, tüm üreticilerimize ve Bursa'mıza çok geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BursaMUDANYA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.