banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

MUDANYA’DA ASFALT ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Gerek kırsal alanlarda gerekse merkez mahallelerde asfalt çalışmalarını sürdüren ekipler, Siteler, Ömerbey, Halitpaşa, Eğitim, Bademli, Hasanbey, Yenimahalle, Burgaz, Altıntaş, Göynüklü, Esence ve Yalı mahallelerinde 3 bin 500 ton binder kaplama ve 4 bin ton asfalt yama çalışması gerçekleştiriyor.
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Hemşehrilerimizin, daha mutlu ve daha huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla, mahallelerdeki yol ve tretuvar çalışmaları ile asfaltlama çalışmalarının spor ve park alanlarının oluşturulması için, ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. İlçemizde bozulan yolların tamir, bakım ve onarımı ile asfaltlama çalışmaları aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21