Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

MUĞLA  MİLASDA SON BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM MİTİNGİ

Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Genel Başkan vekili ve Türkiye”nin son Başbakanı Binali Yıldırım meydanlarda idi.
Muğla”nın Milas ilçesinde coşkulu bir kalabalığa hitap eden Yıldırım halkın çektiği sıkıntıların yakın zamanda çözüleceğini söyledi.
Muğla”Milas mitingi öncesi vatandaşlar  ile sohbet ettik.
Gerek sağ kesim seçmeni ve gerekse sosyal demokrat seçmen Muğla milletvekili Yavuz Demire karşı gösterdikleri sevgi ve şefkat gerçekten takdire şayan bin olaydı.
Vatandaşlar Yavuz Demir”e gece ve gündüz sürekli ulaştıklarını belirterek sorunlarını anlattıklarını ve çözüm bulduklarını belirtiyorlar.
Muğla seçmeni Yavuz Demir”den memnuniyetini belirtirken o Belediye Başkanı olduğu zamanlarda makam odasının kapısının hep açık olduğunu belirtiyorlar.


Yavuz Demir ile konuştuğumuzda TBMM tatile girer girmez Muğla”ya koşup geldiğini belirterek Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız Erdoğan”ın verdiği emir doğrultusunda sahaya indik.Ev ev ,sokak sokak,geziyoruz.Vatandaşlarımıza sıkıntılarının en geç Ocak ve Şubat ayına kadar sona ereceğini anlatıyoruz.3600 Ek gösterge,maaş artışları ,asgari ücret artışları ve 2023 de EYT nin de çözüleceğini anlatıyoruz.Halkımız bunlara çok seviniyor bunu gözümüz ile görüyoruz.
Biz AK Parti olarak hizmette aksama olmayacağını vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz diyor.

Özel Haber :İnce Medya Grup Ankara Temsilcisi Mehmet Çatakçı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21