Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

MÜHENDİS BAŞKAN GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ İLE BULUŞTU

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Z Sohbeti” buluşmaları kapsamında belediye binasının önünde, Bursa Teknik Üniversitesi mühendislik bölümü öğrencileri ve mühendis olmak isteyen gençlerle bir araya geldi. Mühendis adayları ile sohbet eden Başkan Oktay Yılmaz, gençlere kendi tecrübelerini aktardı ve onlardan gelen soruları yanıtladı.

 

“GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Gençlerin geleceğe dair fikirlerini dinleyen Başkan Yılmaz, “Gençlerimiz bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Yıldırım Belediyesi olarak onların doğru tercihler yapabilmeleri ve emeklerinin karşılığını alabilmeleri için çalışıyoruz. Öğrenci kardeşlerimizin mutlu olacakları mesleği seçmesi ve geleceklerine doğru bir şekilde yön vermesi bizi ziyadesiyle memnun edecektir. Gençlerimizle sohbet ederken ben de bir makine mühendisi olarak süreç boyunca yaşadıklarımı aktardım. İnşallah faydalı olmuştur. Gerek tercih döneminde gerekse eğitim sürecinde Yıldırım Belediyesi olarak bizler daima gençlerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21