Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

MUHSİN YAZICIOĞLU VEFATININ 13. YIL DÖNÜMÜNDE BURSA’DA ANILDI

Anma programına BBP Genel Başkan Yardımcı Ekrem ALFATLI başta olmak üzere, Alperen Ocakları Bursa İl Başkanı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman ŞAHİN, Kestel Belediye Başkan Vekili Hasan Aras, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kenan KIR, Kızılay Şube Başkanı Prof.Dr. Murat TUTANÇ, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Gökhan YILDIZ ve Nurettin ÖZBAĞKIRAN, İyi Parti İl Yöneticileri,Yeniden Refah Partisi İl Yöneticileri, Demokrat Parti İl Yöneticileri,Gelecek Parti İl Yöneticileri, Bursa Bilecikliler Derneği, Balıkesirliler Derneği,Muşlular Derneği,Bursa Eskişehirliler Platformu, Posoflular Derneği, Yıldırım Muhtarlar Dernek Başaknı, Emeklillikte Yaşa Takılanlar (EYT) Derneği ve çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan BBP Bursa İl Başkanı Av.Haldun FİLİZLİ’Ölüm, inançsız insanlar için korkunç bir sondur. Ama inananlar için ne kadar zevkli bir başlangıçtır.’ Bu sözlerin sahibi toplumun her kesimi tarafından takdir kazanmış, bizlerin ortak değeri olan Kurucu Genel Başkanımız, şehit liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU’nun hain bir suikast sonucu şehadete yürümesinin 13. Sene-i devriyesi münasebetiyle il başkanlığımız ve alperen ocağımız tarafından düzenlenen “Muhsin YAZICIOĞLU’nu anma ve anlama” programına katılıp, acımıza ortak olan siz değerli misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Ebedi liderimiz, istikrar ve karakter sahibi, söz konusu vatan, millet, bayrak ve din olduğunda en ön safta duran, sesi en gür duyulan, dik duran, düz yürüyen Muhsin Başkanımızı kaybetmenin acısı hala yüreğimizi yakmaktadır. Katilleri bulunup, cezalarını çekmedikleri sürece de içimizdeki yangın hafiflemeyecektir.

Anadolu’nun yiğit evladı, ömrünü milletine adayan, Rabbine sonsuz teslimiyetle, Muhsini duruşuyla Türk dünyasının gönlünde yer eden bir liderdi Muhsin Yazıcıoğlu. Şundan herkes emin olsun ki biz Büyük Birlik Partisi’ne ahdedenler olarak onun ayak izlerini takip etmeye, nizam-ı alem ülküsünü ve güçlü Türkiye’nin yarınlarını tesis etmek adına son nefer ve son nefese kadar yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Muhsin Başkanımızı ve onunla beraber şehit olan Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, gazeteci İsmail Güneş ve pilot Kaya İstektepe’yi rahmetle anıyorum, MEKANLARI CENNET OLSUN …” açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.