Öne Çıkanlar NİLÜFER kahraman Kedi ateş Revizyon
banner13

MÜNAZARA TURNUVASINDA HEYECAN FIRTINASI BAŞLADI

Bursa Liseler Arası Münazara Turnuvası Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile gerçekleştiriliyor. Öğrencilerde öz güven ve sorumluluk duygusunun geliştirilmesi; kendilerini etkin bir şekilde ifade etmelerinin sağlanması; düşünme, araştırma ve karşılaştıkları problemlere çözüm bulma yeteneklerinin geliştirilmesi hedeflenen liseler arası münazara turnuvasında ayrıca öğrencilerin farklı görüşleri bir arada yaşatabilme olgunluğu kazanmalarını sağlamak, kanıtlar ve bilgiler yoluyla mantık yürüterek fikirlerini savunmalarına katkıda bulunmak amaçlanıyor.

Bursa’da resmi ve özel ortaöğretim okullarındaki öğrencileri ve danışman öğretmenlerini kapsayan turnuvaya Bursa’nın farklı ilçelerinden, 46 okul ve 132 takım başvuruda bulundu. Turnuvada 264 öğrenci 46 danışman öğretmen yer alıyor. Yıldırım’da Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulunda hafta sonu boyunca devam eden turnuvanın finali 9 Mart 2022 tarihinde Merinos AKKM Orhangazi salonunda gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.