banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Mustafakemalpaşa 139 yaşında

Törene; Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve belediye personeli ile birlikte vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Kanar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okundu.

‘Dev çınarın yapraklarıyız’

Törende bir konuşma yapan Başkan Mehmet Kanar, “Mustafakemalpaşa Belediyesi bugün tam 139. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Bizler, asırlık, dev bir hizmet çınarının en son ve en taze yapraklarıyız. Köklerimiz geçmişe, dallarımız geleceğe uzanıyor. Geçmişten aldığı güç ve dualarla şimdi geleceği kucaklayan bu asırlık çınarın bir parçası olmak, milletimize hizmetkâr olmak en büyük mutluluğumuz. Milletimizin güvenini boşa çıkarmamak adına tüm kadrolarımızla vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız’’ dedi.

Başkan Kanar, “Mustafakemalpaşa Belediyesi ailesi olarak, başta ismini onurla taşıdığımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kurumumuz çatısı altında şehrimize değer katan merhum belediye personellerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21