banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Mustafakemalpaşa Belediyesi Ayasofya cami için lokma dağıttı

Fethin sembolü Ayasofya’nın 86 yıl sonra yeniden cami olarak kullanılmasının yolunu açan Danıştay kararının ardından Adnan Menderes Meydanında şükür duaları edilerek lokma döktürüldü.

Yoğun ilgi gösterilen etkinliğe AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve vatandaşlar Katıldı.

‘Cumhurbaşkanımız tarih yazdı’

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. 86 yıldan beri beklenen hasret sona erdi. Bu günleri görmek bize nasip oldu. Ayasofya’nın sonsuza kadar cami olarak kalmasını diliyoruz. Kimsenin cesaret edemediğini Cumhurbaşkanımız yaparak tarih yazmıştır. Fatih'in emaneti olan Ayasofya Camisi'nin tekrar ibadete açılmasına dünya gözüyle şahit olduk. Bu sebeple verdiği adil karar ile Danıştay’a ve bu kararın ardından gereğini bekletmeden yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve desteklerini eksik etmeyen Cumhur İttifakı’na şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21