Öne Çıkanlar KORONAVİRÜS OSMANGAZİ cazibe Coronavirus Hamilelik
banner13

Mustafakemalpaşa Çayı Yaz Yatağı Düzenlemesi 1.Kısım Islah Çalışmaları Devam Ediyor

Bursa’nın eski ve önemli yerleşim yerlerinden biri olan Mustafakemalpaşa İlçesinde yer alan  Mustafakemalpaşa Çayının suladığı verimli arazileriyle;  Ülkemiz tarımsal üretiminde önemli bir yere sahiptir. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü olarak ilçeye Baraj, Gölet ve Sulama tesislerinin yanı sıra Islah çalışmalarıyla da çiftçilerimizi desteklemeye devam ediyoruz.

Bursa Mustafakemalpaşa İlçe Merkezi Mustafakemalpaşa Çayı Yaz Yatağı Düzenlemesi 1.Kısım işi kapsamında çalışmaların devam ettiğini açıklayan DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, ’Devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla Mustafakemalpaşa ilçesinin ve tarım arazilerinin taşkın riskinin azalacaktır. Bu yıl itibariyle 248 metre temel beton kaplaması imalatı tamamlanmış olup, bununla birlikte diğer imalatların hızla devam etmekte olup çalışmaların 2021 yılında tamamlanması hedeflenmektedir. ‘dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaDsi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.