banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nde sona yaklaşıldı

Etibank parkı karşısındaki 40 dönümlük alanda yükselen Gençlik Merkezi, Sosyal yaşam ve spor tesisi, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın uyumlu çalışmasıyla devam ediyor.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar'ın, yoğun çabaları sonucu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın katkısı, Bursa Milletvekilleri ve Bakanların desteğiyle ödenek sağlanan dev kompleks tamamlandığında sadece Mustafakemalpaşa'nın değil tüm Marmara Bölgesi'nin gözde etkinlik merkezi olacak.

'İLÇE TARİHİNİN EN KAPSAMLI YATIRIMI'

Başkan Kanar, Mustafakemalpaşa tarihinin en büyük ve kapsamlı yatırımlarından olan Gençlik Merkezi inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini ve yaklaşık 40 dönümlük alanda temeli çeyrek asır önce atılan ancak atıl durumda kalan projenin ikinci etabını da kısa zamanda tamamlayacaklarını söyledi.

'50 MİLYON TL'LİK YATIRIM'

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 50 Milyon TL'lik yatırımla içinde 550 kişilik amfi etkinlik alanı, tiyatro ve sinema salonları, nikah salonları, meslek edinme atölyeleri, her branş için kapalı spor salonları, olimpik yüzme havuzu, kafeterya, yüzlerce araç kapasiteli açık ve kapalı otopark ve daha pek çok alternatif yaşam alanını kapsayan tesisin bittiğinde sadece ilçeye değil tüm Marmara Bölgesi'ne hizmet verebilecek kapasitede tasarlandığını söyledi.

Nüfusu 100 bini aşan Mustafakemalpaşa'nın en önemli eksikliğinin sosyal yaşam alanlarının yetersizliği olduğunu belirten Başkan Mehmet Kanar, "Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ikinci etabına başladığımız Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisler işte bu soruna çözüm olarak tüm spor branşlarına da ev sahipliği yapacak" dedi.

'SPORCU FABRİKASI'

Kültür merkezi, konferans ve tiyatro salonu, eğitim merkezi, kapalı havuzu, tenis kortları, voleybol ve basketbol salonları, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla bu bölge Mustafakemalpaşalıların gözdesi olacak vurgusunu yapan Başkan Kanar, "Mustafakemalpaşa inşallah çok yakın bir zamanda, gençlerin kendilerini yetiştirebileceği, ailelerin çocukları ile birlikte güzel zamanlar geçireceği sporcu fabrikası vizyon bir projeye kavuşacak" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BuraMUSTAFAKEMALPAŞA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21