Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Mustafakemalpaşa’nın ‘Sıfır Atık’ başarısı belgeyle taçlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen ‘Sıfır Atık Projesi’ne tam destek veren Mustafakemalpaşa Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

2019 yılı temmuz ayında yürürlüğe giren ‘Sıfır Atık Yönetmeliği kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, yapılan incelemeler neticesinde temel seviyede “Sıfır Atık Belgesi” verildi.

‘Mustafakemalpaşa’dan bir ilk daha’

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2019 yılında onay alan Bursa ilçeleri arasındaki ilk Belediye olduklarını vurgulayan Başkan Mehmet Kanar, “Yine Sıfır Atık konusunda tüm sorumlulukları yerine getirerek Bursa’da ilçe nüfusu 250 binin altında olan ilçeler arasında Sıfır Atık Belgesi’ni almaya hak kazanan ilk belediye olduklarını söyledi.

Başkan Kanar, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde tüm yurtta başlatılan “Sıfır Atık” projesi kapsamında Mustafakemalpaşa’da çok başarılı çalışmalar yaptık. Böylesine önemli bir belgeyi alan ilk belediye olduğumuz için çok mutlu ve gururluyuz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21