Öne Çıkanlar ORHANGAZİ incemedya NİLÜFER BELEDİYESİ Engelsiz Sanat
banner13

Nadır Deresi Temizlendi

Yaz aylarında Orhangazi’li hemşehrilerimizin ve çevre ilçelerden gelen misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği Nadır Deresi çevresi ve bağlı alanlardaki piknik ve gezinti bölgelerindeki koku ve kötü görüntülerin önlenmesi maksadıyla Nadır deresinde temizlik yapıldı. Orhangazi Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlükleri tarafından yapılan temizlik sırasında mevsimsel ve dışsal etkiler nedeniyle meydana gelen Çamur ve diğer oluşumlar kepçeler tarafından kamyonlara yüklenerek taşındı. Temizlikten sonra Nadır deresi ve çevresinde hemşerilerimizin çok daha fazla rahat edebilecekleri bir ortam oluşturuldu.

Nadır deresi can suyumuzdur

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Nadır Deresi temizliğinin ardından “ Nadır Deresi güzel Orhangazimizin can suyudur. Yaz aylarında Nadır Deresi piknik alanı ve çevresi gerek hemşerilerimiz tarafından, gerekse çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerimiz nezdinde ilgi görmektedir. Bizler Orhangazi Belediyesi olarak söz konusu bölgenin hem güzelleştirilmesi için, hem de rutin temizlik bağlamında çalışmalarımıza devam edeceğiz“ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.