Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

Necmi İnce DAVALARI kazanmaya devam ediyor

İki yıl önce kendisine hakaretlerde bulunan, bununla da yetinmeyip tehdit eden dönemin AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı’nın, eski meclis üyesi olan yeğeni Okan Büyükdumlu hakkında yargıya başvuran Necmi İnce, bir hukuk zaferi daha kazandı. Necmi İnce’ye hakaret etme ve tehdit etme davasında suçlu bulunan eski Yıldırım Meclis Üyesi Okan Büyükdumlu 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Okan Büyükdumlu’ya karşı manevi tazminat davası da açan Necmi İnce, bu davadan da 10 bin lira manevi tazminat kazandı. Davanın sonuçlanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Necmi İnce, ‘’ Bundan yine iki yıl önce AK Parti YILDIRIM İlçe Başkanı HÜDAYİ Yazıcı’nın yeğeni Okan Büyükdumlu’ya (hatta bu yeğen torpille HÜDAYİ Yazıcının ablasının oğlu olmasına rağmen Meclis Üyesi yapılan) bu kişi ilgili bana yaptığı tehdit ve hakaretten dolayı dava açmıştım. Hamd olsun bu davaların sonucu açıklandı ve bu kişi önce 4 ay hapis cezasına çarptırıldıktan sonra da 10bin liralık manevi tazminat davasını da kazandım. Hamd olsun benimle uğraşan ve tehdit eden kişi ve kişilerle mahkemelerde verdiğim mücadeleleri kazanmaya devam ediyorum. Sırada kimler yok ki!?

Not: İktidar partisinin meclis üyesi nasıl oluyor da gazeteciye tehdit ve hakaret ediyor? İşte burası Türkiye oluyor efendim. Hatta dönemin ilçe başkanı HÜDAYİ Yazıcı’nın da bu olayla ilgili hiç bir şey yokmuş gibi davranması da enteresandı. Malum bu dayı ve yeğenin o dönemde devasa müteahhitlerin elektrik ihalelerini aldıklarını unutmadan söyleyelim. Ah ahh bu firmalarda kimler yok ki?’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.