Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

NECMİ İNCE YAZDI; AK PARTİ BURSA İL BAŞKANI AYHAN SALMAN VE MUDANYA İLÇE BAŞKANI İNCİ SÖĞÜTLÜ İSTİFA EDECEK Mİ?

İşte bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü ile ilgili bazı iddialar gelmişti.

Bende bu iddiaları buradaki köşemden sizlere aktarmıştım.

Olayın içeriği ise Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü’nün kurduğu 20 kişilik whatsap grubunda bazı parti yöneticilerine disiplin suçu işleyerek ağır eleştiri ve ağza alınmayacak, bir hanımefendiye yakışmayacak sözler yazmasıydı.

Hakikaten bu sözleri bende okuduğumda çok şaşırdım.

İşin ilginç tarafı, bu yazışmaların muhatabı olan kişiler bu konuları ve paylaşımları bilmelerine rağmen tekrardan Mudanya İlçe Başkanlığına mevcut Başkan İnci Söğütlü’nün getirilmesiydi.

Ha bu arada whatsapta İnci Söğütlü’nün hakkında yorumlar ve yazı yazdığı kişiler ise başta Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Ak Parti Bursa Milletvekili ve geçen dönem Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ydi.

Dediğim gibi bu konularla ilgili köşe yazısı yazmama rağmen ne Ak Parti Bursa İl Başkanlığı’ndan nede Ak Parti Mudanya İlçe Başkanlığı’ndan kimsenin bana ulaşmadığını iletmek isterim. Açıklama da yapan olmadı, böylece yazdıklarımızın doğru olduğu da ortaya çıkmış oldu.

Gerçi bu saatten sonra bu konuları hem haber sitelerimizde hem de gazetemizde yayınılacağımız için bundan sonra açıklama yapmalarının çokta bir anlamı kalmadı.

Ama bizi bilen bilir, yazdığım yazılarla ilgili cevap hakkını kullanmak isteyenlere her zaman kapım açıktır.

Gelelim Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü’nün whatsap grubundan neler yazdığına!

Bu arada, bundan önceki yazımda hakaret içeren yazıları karartmıştım ama bu yazıların kendisine ait olmadığına dair bir itirazda bulunmadığı için herhangi bir sansür koymadan direk olarak yazdıklarını gazeteci olarak kamuoyunu bilgilendirmek için paylaşıyorum.

Ne diyelim ki bunlara, kişi utanmıyorsa ben gazeteci olarak paylaşmaktan neden utanayım!

Takdir kamuoyunun…

Evet, işte size Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü’nün whatsap grubundan paylaştığı yazıları aktardım.

Tabi ki bu yazdıklarımıza itirazlar varsa, buyursunlar herkesi bekleriz açıklama yapmaya!

İşte bu yazışmaların 2019 yılındaki yerel seçimlerin öncesinde ve sonrasında yazılan yazılar olduğunu görüyorsunuz.

Şimdi bu yazılanlar ışığında Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü bu yazışmalarından sonra istifa edecek mi?

Yine bu whatsap yazıları bilinmesine rağmen Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman neden bu kişiyi ilçe başkanlığına aday gösterdi?

Şayet bu yazılanları bilmesine rağmen bile bile ilçe başkanı olarak tekrardan atanmasına yardımcı olduysa o zaman Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da görevinden istifa edecek mi?

Zaten Ak Parti Bursa teşkilatlarında ki sıkıntılardan dolayı millet partiden istifa ederken birilerinin hala bu koltuk savaşlarını yapması da güç zehirlenmesinden başka bir şey olmasa gerek.

Bu nasıl bir siyaset anlayışı halen aklım almıyor!

Malum Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş için de hem özel hayatı, hem de belediyede yaşanan olaylarla ilgili yazdığımız yazılardan sonra ciddi sıkıntılara girdiğini ve kamuoyunda eleştirilerin yapıldığını hatta görev süresini tamamlayamayacağını duyuyoruz.

Ha bu arada Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş için sorduğumuz sorularla ilgili hala bir açıklama gelmediğini de aktaralım.

Şayet bir açıklama gelirse sizlere aktarmaya devam edeceğim.

Tabi ki bu olaylarda yine AK Parti Bursa İl Başkanlığının bu konularda pasif olduğundan dolayı da Bursa, artık olabilecek ilk seçimde AK Parti’nin kalesi konumundan düşecektir.

Bu kafayla bırakın milletten oy almayı, tersine sokaktaki vatandaşlardan tepki almaktan başka bir şey çıkmaz karşınıza.

Bizlerde Bursa’da konuşulanları ve gördüklerimizi yazıyoruz…

Hatta AK Partinin Bursa’da yerel yönetimlerdeki şimdiki başarısızlıklarından dolayı eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi mumla aradıkları da konuşuluyor.

Zaten Ak Parti teşkilatları da bırakın partiye gelenlerin sıkıntılarıyla ilgilenip sorun çözmeyi tam tersine herkesin kendi bildiğini okuduğu söyleniyor.

Maalesef vatandaşı düşünen kimse yok!!!

Bu yazdığım iddialar ağır olabilir ama benim kanaatimin de böyle olduğunu aktarayım.

Ne diyelim olanda hayır vardır…

Bakalım belki de belli mi olur başta Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü görevlerinden istifa edip onlardan sonra gelecek kişilerin önlerini açarak partiye büyük bir hizmet ederler.

Bizlerde beklemeye devam edeceğiz…

Bizi izlemeye devam edin…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21