Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ihracat ORHANGAZİ
banner13

NECMİ İNCE YAZDI;KİM BU HASAN ŞİRİN ? AK PARTİ'Lİ ALİNUR AKTAŞ YAŞLI KADINLARI AZARLADI

KİM BU HASAN ŞİRİN ?

Bu yazımda sözde radyocu Hasan Şirinle ilgili kim olduğunu ve neler yaptığıyla ilgili konuları sizlere aktaracağım.

Hatta hakkında çıkan tüm iddiaları da paylaşacağım.

Bursa’da sonradan türeyin bu sözde radyocu Hasan Şirin ile ilgili yazılarımdan o kadar rahatsız ki cevap hakkını kullanacağına Savcılığa şikâyet edip duruyor.

Öncelikle bununla ilgili ona bazı kötü haberleri verelim.

HASAN ŞİRİN'E KÖTÜ HABER!

Geçtiğimiz aylarda yazdığım yazılardan rahatsız olan Hasan Şirin'in şikâyeti üzerine hakaret ettiğim iddiası ile verilen şikâyette Sn. Savcı hakaret olmadığından kavuşturmaya gerek yoktur kararı verdi.

Madem bu yazılardan çok çekiniyor ve cevap hakkını kullanıyor bizde de kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyoruz.

İşte kendisiyle ilgili 2022 yılında yazdığım bazı yazılarla kim olduğu ile ilgili değerlendirmem…

30 Haziran 2022’deki yazım;

AHLAKLI VE DÜRÜSTLÜK ABİDESİ HASANŞİRİN'E SORUYORUZ?

’’2000 yılların başlarında Bursa'ya Reklamcı olarak gelen kişilerden biriside ahlaklı ve dürüst Haşan Şirin abimiz geliyor.

Ama ne geliş o geliş!

HASAN ŞİRİN FETÖ’CU MU?

Kendisi Bursa’ya geldiğinde her yerde eski Zaman Gazetesi muhabiri olarak çalıştığını söylüyordu.

Bu güçle Bursa’da dönemin Fetö Bursa İmamı Cansu Sarıyıldız'ın kankasi olan Hasan Şirin'i o dönem Fetö’cü Radyocu olan radyo şimşek'e reklamcı olarak işe alınır.

Sonrasında arkasına aldığı bu güçle radyonun müdürlüğüne kadar yükselir.

Ama ne yükseliş.!

Gelir gelmez aklı fikri aşkt meşk işlerinde olduğu iddia edilen Hasan Şirin radyoda çalışan kapalı bir bayan olarak sekreterlik’te evet iddia odur ki dost hayatı teklif eder...

Artık bu sekreter konusu ülkenin sorunu herhalde …

Neyse ismi bende saklı bu bayan bu teklif sonrası ertesi gün işe gelmeyerek işten ayrılmış!

Ama Hasan Şirin 'in iddialara göre Fetö Bursa İmamı arkasında olduğu için kimse ona bir şey yapamamış....

Tabiki radyo 2003 yılında yine Fetöçü iş adamlarına satılıncaya kadar!

İşte bu Fetö’ya aid radyo TMS’den ne hikmetse satılığa çıkar ve bunuda yine Hasan Şirin alarak şu anda ulusal bir kanala aylık olarak kiraya vermiştir.

Tatbiki tamamen tesadüf işer…

Yersen..

HASAN ŞİRİN GÖNÜL İLİŞKİLERİ

Yine Cemaate yakın kişiler radyoyu alsalar da Hasan Şirin'ın yaptığı usulsüzler ve yanlış işlerden dolayı yeni gelen patronlar müdürlükten alarak işten kovmuşlar.

Yine bu Hasan Şirin'in iddialara göre bu sekreter sevdası bitmez taa bu zamanlara kadar geldiği söyleniyor.

Hatta malum gazetede yazmıştım gece yarısı 02:00'de Micra araç sahibi bir bayanla radyoda görüştüğünü yazmıştım. Bu bilgilerde o zaman gelmişti zaten.

HDP’Lİ SİYASETCİLERE DESTEK

Ahlaklı ve dürüst abimiz normalde radyolara gelen siyasetçilerden herkesten para alırken ne hikmetse HDP'lilerden ücretsiz destek verdiği ve yayınlara aldığı söylendi. Bunu da bizzat gören ve duyan vatansever okurlarım bana anlattı. Zaten araştırılsa RTÜK kayıtlarında da mevcuttur…

Yine bu Hasan Şirin ofisini Ak Parti Bursa Eski il başkanlığında radyoyu oraya taşır ve sonrasında radyoyu sigortalatmış.

Ha bu şark kurnazı olan bu kişi radyoyu buraya taşımasıyla siyasilerle iş bitirmek için olduğunu iletelim.

Neyse bu Hasan Şirin kardeşimiz radyoyu sigortalı olan bu cihazlar güya su aldı diye rapor tutturmuş ve sonradan sigortadan ciddi paralar aldığı iddia edildi.

Konu sigorta şirketi radyoda keşif yapınca odalarda su yerinin olmadığını anlaşılınca hakkında dava açıldığı söylendi.

O kadar çok ahlaklı ve dürüst bir arkadaş ki Hasan Şirin kardeşimizi anlat anlat bitmiyor.!

BELEDİYENİN RADYO REKLAMLARINI OVERİYOR

En son Büyükşehir Belediyesi'nin radyo ajans işlerini alıp 15 radyo diye ona göre para alıp sadece 5 radyoya iş verdiği ve gerisini hiç ettiği iddia ediliyordu.

Bizden söylemesi ....

Hatta yine Büyükşehir 20 radyo 20bin TL alıyorsa diğer radyolara yarısını verdiğini söylen bile var!

Ayrıca yine bu ahlaklı ve dürüst kardeş Hasan Şirin bazı radyoları kiralık olması da RTÜK tarafından yasak ve usulsüz olmasına rağmen birileri de buna göz yumduğu iddia ediliyor.

Yine Hasan Şirin’in ile ticaret yapacaklar 100 kere düşünsünler sebebi de kendisinin üzerine hiç bir şey olmadığı iddiaya göre yeğeninin üzerine her şeyi yaptırdığını ve alacakların bu konuda isyan edenlerinin olduğunu da hatırlatılalım.

SORULARA CEVAP NE ZAMAN VERECEKSİN ?

Şimdi bu yazdığım iddiaların soruların ve yaşanan olayların muhatabı Hasan Şirin'e kapımız açık her zaman cevap hakkını kullanabilir. Ama bu kendi radyosunda çalıştığı bazı sekreterle ilgili aşk maceraları dedikoduları herkesin diline dolanmış bizden söylemesi.

Not: Geçtiğimiz günlerde bu reklamcı Hasan Şirin canlı yayına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı konuk olarak almış. Ama herkesin dilinde sunumla ilgili insan biraz diksiyon dersi alır o nasıl kötü konuşma diye dalga geçenler olmuş. dost acı söyler!’’ diye yazdım.

Şimdi gecen sene Hasan Şirin ile ilgili yazdığım sorulara kendisinden cevap bekliyorum. Ayrıca hala kripto olan bu kişinin hala kollanması ve destek verilmesi de akıllarda soru işareti oluşturmaktadır. Mesela Bursa’da başka radyocu yokmu da tüm kamu(belediye) reklamları bu kişi aracılığı ile özel radyolara verilmektedir. İnegöl’de mesela bunları her radyo kendisi kamu reklamlarını almaktadır. Yoksa ayrıca Hasan Şirin’in kendisiyle ilgili özellikle Fetö’cu olması (yardım ve destek vermesi) ‘den dolayı hukuken de T.C Bursa Cumhuriyet Başsağlığında yürekli bir basın Sn. Savcımızın bu konunun araştırılacağını ve bağlantıların bu kapsamda ortaya çıkacağını ümit ediyorum.

AK PARTİ'Lİ ALİNUR AKTAŞ YAŞLI KADINLARI AZARLADI!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, açılış töreninde, evleri ve arazileri proje kapsamında kalan ve düşük değer nedeniyle mağdur edildiklerini haykıran iki kadın tarafından protesto edildi.

Ankara-İzmir karayolunun güneyinde alternatif güzergah oluşturulması amacıyla Ak Partili Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Balıklıdere Köprüsü ve bağlantı yolları törenle hizmete açıldı.

Ama gündem yaşlı kadınların protestosu oldu!

’’AYILIP, BAYILMA NUMARASI YAPMA”

Açılış töreninde, kendisini protesto eden ve sonrasında fenalık geçiren kadınlara seslenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Ben bu sahnelere 19 yıldır alışığım. Rahat olun. Ablacığım çok ayıp, anam yaşındasın. Ben geldiğimde hiçbi rşey söylemedin, şimdi ayılma, bayılma numaraları yapma bana. Bir derdin varsa devlet yanında merak etme. Bir belediye başkanı konuşmaya çıktıktan sonra bu işler anlatılmaz” diyerek kadınları azarladı.

BU NASIL USLÜP ALİNUR AKTAŞ ?

Şimdi koskoca belediye başkanı yaşlı kadınlara bunları söyler mi?

Hani Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan söylediği gibi ’’Biz bu millete efendi değil, hizmetkar olmaya geldik’’ diyordu yoksa siz derdiniz egonuzu tatmin edip milletle dalga geçmek için mi bu makamlarda bulunuyorsunuz?

Önümüzde yerel seçimler varken bu tavır ve hareketler Bursa'da Ak Parti'ye ve yerel seçimlere zarar vereceğini düşünüyorum.

Bir an önce Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın yanında akıllı bazı adamlar varsa bu teyzeleri bulup onlardan özür dileyip onların sıkıntılarını ve sorunlarını çözmesi için yardımcısı olması gerektiğini düşünüyorum.

Böyle Belediyecilik anlayışı olmaz, olamaz.!

Bizden söylemesi.

Yoksa bu görüntüleri her gördüğümde ...

Aciz zavallı insansın..

Şu haline bak...!

Diyeceğim…

Bizi okumaya devam edin.

Selam ve dua edin.

’’Yarattıklarımızdan, hakka yöneltip-ileten ve onunla adaleti kılan (uygulayan) bir ümmet vardır. (A'raf, 7/181)’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.