Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Nilüfer Belediye Başkanı Erdem: Mucizenin adıdır Cumhuriyet

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yaktığı bağımsızlık ateşiyle kurulan  Cumhuriyet'in 97. yıl dönümü bütün yurtta olduğu gibi Nilüfer'de de etkinliklerle kutlanıyor. Nilüfer'de kutlamalar, Nilüfer Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde başladı.  Alanda düzenlenen çelenk koyma töreni, salgın nedeniyle az katılımla ve sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleşti.

Çelenk koyma törenine Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, CHP PM Üyesi ve Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın,  CHP ve İYİ Parti yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve gaziler de katıldı.

Anahtar Kelimeler:
BursaNİLÜFERCumhuriyet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21