Öne Çıkanlar Hamilelik Ali OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

Nilüfer Belediye'si 2024 Yılını Kutladı

Nilüfer Belediyesi’nin gelenekselleşen yeni yıl kutlaması yılın son çalışma gününde gerçekleşti. Belediye çalışanları mesai saatinin bitiminde etkinlik alanında bir araya gelerek yeni yılı iyi dileklerle hep birlikte karşıladı. Sokak lezzetlerinin yer aldığı ikramlardan tadan çalışanlar, yılın yorgunluğunu hep birlikte attı. 

Çalışanların mutlu anlarına Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile Nilüfer Belediye Meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve idari amirler de ortak oldu. 

Herkese 2023’ten çok daha güzel bir yıl dileyen Başkan Turgay Erdem, bütün bir yıl özveriyle çalışan Nilüfer Belediyesi personeline de teşekkür etti. Yeni yılın herkese sağlık mutluluk bereket getirmesini dileyen Başkan Erdem, “Bu yıl kolay bir yıl olmadı. 6 Şubat’ta büyük bir deprem yaşadık ama hep beraber dayanışmayla el ele verdik ve Nilüfer’in güçlü yönünü gösterdik. O dönemde verdiğiniz emeklerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Şehitlerimiz oluyor, tüm ulusumuzun başı sağ olsun. Umarım yeni yılda ülkemizde barış huzur hakim olur” dedi. 

Yeni yıl pastasının da kesildiği kutlama kapsamında hediye çekilişi de yapıldı. 8 cep telefonu, 2 televizyon, elektrikli süpürgeler, akıllı saatler, mutfak aletleri gibi yaklaşık 70 farklı hediyenin yer aldığı çekilişte, şanslı isimler hediyelerini Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin elinden aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.